Wat mag je niet overslaan tijdens een vakantie in New York

Als je binnenkort naar New York op vakantie gaat, dan zijn er aantal plekken die je zeker moet bezoeken. New York is een wereldstad waar enorm veel te beleven valt. Het is verstandig om voordat je op reis gaat na te denken over waar je allemaal naartoe gaat. Je kunt dan vooraf al een aantal reserveringen doen zodat je er zeker van bent dat alles doorgaat.

New York Yankees tickets online bestellen

Als je naar New York gaat dan is het sterk aan te raden om de meest bekende sportclub ter wereld te bezoeken. De sportclub waar we hier over hebben is New York Yankees. Doe onderzoek naar welke wedstrijden er zijn op het moment dat jij in New York bent. Kies de leukste uit en boek vervolgens tickets. Het boeken van tickets in het buitenland is lastig. Je kunt er daarom beter voor zorgen om dit alvast online te regelen. New York Yankees tickets kun je bestellen via Nederlandse sites. Het voordeel daarvan is dat het stukken overzichtelijker is en je minder snel een fout maakt.

The Empire State Building moet je bezocht hebben

Een andere bezienswaardigheid die je tijdens je vakantie in New York zeker niet moet overslaan is de Empire State Building. Het is een van de hoogste gebouwen van New York waardoor je de enorme stad vanaf een grote hoogte kunt zien. Het is een ervaring die je nooit meer zal vergeten. Daarnaast heb je daarna een goed overzicht van hoe de stad er precies uitziet. 

Mocht je goed hebben gespaard, dan is het ook mogelijk om een rondreis met een helikopter te boeken. Je ziet dan tijdens je rondreis hoe indrukwekkend de stad echt is. Daarnaast kun je ook aanvragen om langs het vrijheidsbeeld te vliegen/ 

Het vrijheidsbeeld van New York is wereldwijd bekend en moet je gezien hebben!

Als je naar New York gaat dan kun je niet vergeten om het vrijheidsbeeld te bezoeken. Het is beeld dat wereldwijd bekend is en zeker de moeite waard om te bekijken. Als je het beeld van dichtbij wilt bekijken, dan kun je hiervoor een ferrytocht boeken. Ook hierbij is het slim om vooraf kaartjes te kopen.

St. Patrick’s Cathedral is zeker de moeite waard om te bezoeken

De St. Patrick’s Cathedral is een van de grootste kathedralen van de wereld. Het gebouw bevindt zich in de binnenstad en is ruim 100 meter hoog. Het is zowel van de binnenkant als van de buitenkant een prachtig gebouw. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *