Ik ga op vakantie en ik neem mee…

Naast een leuke spelletje ook een vraag die we onszelf minimaal één keer per jaar stellen: wat moet ik allemaal meenemen op vakantie? Wellicht heb je een standaard lijstje ergens liggen of op je laptop. Handdoeken, zwembroek/bikini, opblaasbadjes en zomerse kleding vergeten we allemaal niet. Toch zijn er een aantal dingen die we vaak vergeten en tijdens een vakantie toch missen. Lees vooral verder en wie weet kun jij je vakantielijstje nog aanvullen.

Fototoestel 

Een vakantie wil je natuurlijk niet meteen weer vergeten en daarom leggen we herinneringen vast. Dit doen we bijvoorbeeld met onze mobieltjes, maar de kwaliteit hiervan stelt ons vaak teleur. Daarom is het ontzettend handig om een fototoestel/camera mee te nemen. Hiermee kun je mooie foto’s maken met een goede kwaliteit. Daarnaast bespaar je op deze manier ook heel wat opslagruimte op je mobiel als je foto’s van de omgeving met een camera maakt in plaats van met je telefoon.  

Strandstoel Kleurmeester

Veel mensen vinden het maar vervelend om met hun handdoekje in het zand te zitten. Over vind je de zandkorrels terug en we irriteren ons er dood aan. Waarom nemen we geen strandstoel mee? Door kun je heerlijk zitten op het strand en heerlijk genieten van het zonnetje. En als je dan toch van plan bent om er een aan te schaffen, ga dan meteen voor een vrolijke met verschillende ligstanden. Bijvoorbeeld bij Kleurmeester vind je vrolijke en praktische strandstoelen waarmee je gegarandeerd in de vakantiestemming komt.   

Oordopjes

Misschien denk je: ‘oordopjes heb ik niet nodig wanneer ik op vakantie ben’. Toch komt het vaak voor dat we ze missen. De reis van en naar je vakantiebestemming luisteren we graag muziek of kijken een serie of film via een van de elektronische apparaten die tegenwoordig al op ons standaard lijstje staan. Daarnaast komt het ook wel eens voor, zeker als je een groot gezin hebt, dat je s avonds lekker even tijd voor je zelf wilt. Geloof me, je kunt ze beter meenemen. Het is namelijk heel irritant als je geen oortjes hebt wanneer je ze nodig hebt.    

Verbandtrommel

We gaan er natuurlijk niet vanuit dat iemand gewond raakt of zich pijn doen. Daarom vergeten we waarschijnlijk ook altijd om een verbandtrommel mee te nemen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan iedereen overkomen. Het is altijd handig om een klein trommeltje bij je te hebben met pleisters, verband, paracetamol, jodium, pincet en iets tegen muggenbeten en steken. Op een moment van nood moet je altijd de eerste stappen kunnen nemen en de juiste middelen bij hebben om in te kunnen grijpen waar nodig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *