Groepsaccommodatie Overijssel gezocht?

Een echte vakantie zat er natuurlijk nog niet bepaald in met corona. Na een hectische tijd is het dan ook niet gek dat velen hier dan ook aan toe zijn. Wat is er nou fijner dan heerlijk te kunnen genieten in de wijde natuur? Een prachtige plek die Nederland rijk is. Namelijk op de gastenboerderij Kosman te Overijssel. Waar je heerlijk kunt ontspannen in de sauna of hottub (of beiden, wat je zelf wilt). De gastboerderij is een groepsaccommodatie Overijssel. Er valt van alles te beleven.

Voor ieder gezelschap

Ideaal voor een teamuitje of een heerlijk weekend weg met familie en geliefden. Wij hebben natuurlijk een prachtige locatie. Maar ook een stuk verderop valt er van alles te beleven. Wat wij op onze groepsaccommodatie Overijssel bijvoorbeeld ook aanbieden zijn de volgende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan fietsverhuur, huifkarritjes, GPS-tochten, wandelroutes of culinaire en/of sportieve activiteiten in en om de gastenboerderij. Ook kunnen we boodschappen en zelfs complete maaltijden voor je kunnen laten bezorgen. Dit is natuurlijk erg praktisch. Vooral ook als je bijvoorbeeld minder mobiel bent. Denk bijvoorbeeld aan mindervaliden. Voor elke samenstelling heeft onze boerderij wat te bieden. De groepsaccommodatie Overijssel is er dus voor jong en oud. Maar ook voor mensen die wat extra steun nodig hebben. Onze boerderij is zo samengesteld dat je echt even kunt ontspannen. Zelfs als je met een groot samengesteld gezin echt even wilt kunnen genieten. Liever een eerste impressie kunnen krijgen? Ook dat is mogelijk bij ons.

Bezichtiging

Je kunt namelijk een kijkje komen nemen bij ons op de boerderij. Om te zien of het bij je past en het iets voor je is. De bezichtiging kun je inplannen via onze site. Dan bellen we je terug voor een afspraak! Super handig, toch! Met de feestdagen bieden wij op onze groepsaccomodatie Overijssel speciale arrangementen aan. Heb je daar interesse in? Dan kun je ook hier van tevoren meer informatie over krijgen. Of een bezichtiging doen. Zien we je snel? Dat hopen we wel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *